Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Малдиви

Имоти за продажба в Малдиви

Малдивите са тропическа страна в Индийския океан, състояща се от 26 пръстеновидни атола, образувани от повече от 1000 коралови острова. Тези острови са известни с плажове, сини водни лагуни и дълги коралови рифове. Мале е столицата и най-населеният град, традиционно наричан Кралския остров за централното си местоположение.

Ако се интересувате от закупуване на имот за продажба в Малдиви, трябва да знаете, че тук можете дори да купите или наемете цял остров. На Малдивите не липсват коралови острови. Има общо 1192 острова и се простират на 35 000 квадратни мили, което прави страната на Индийския океан една от най-разнообразните в света. По-малко от 200 от тези острови са населени и докато столицата, Мале е по-гъсто населена от Манхатън, останалото е предимно перфектна гледка за изображения на плосък пясък с корали, палми и синьо море.

Туризмът е основният източник на доходи за Малдивите, а страната е завладяла пазара за медени месеци и празници на високо ниво. В исторически план правителството е следвало политика, която доставя териториите на компании, решени да строят курорти и хотели, сега възлага острови на групи от заинтересовани хотели на 50-годишен лизинг.

В момента има 126 курорта на Малдивите, но имотът за продажба в Малдивите остава рядък.

Заетостта в хотелите в Малдивите е около 60-80%, а RevPar (приходи на стая) е три пъти по-висока от която и да е друга азиатска дестинация, така че търсенето на завършени локации е голямо. Повечето от имотите за продажба в Малдиви, особено хотели за продажба, бяха закупени в рамките на две седмици, но за дестинация с такъв успех Малдивите изживяват много малък растеж напоследък.

  •  
    Преместване в Малдивите. Емигрирайте и живейте на Малдивите

        Когато мислим за места, където искаме да избягаме напълно от заобикалящата реалност и от ежедневието, те веднага ни хрумват: Малдивите. Без сянка на съмнение те представляват върховната релаксация в колективното въображение. Райски плажове, кристално чисто море ... идеален за тези, коит ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 36530

За продажба Къща, Малдиви, Male, Male, center

Reserved negotiation
За продажба
Къща

148 m²
Красива къща за продажба лошо
Карта, движение на цените и статистики
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB